Ophalen Bibliotheekpas

Met een bibliotheekpas van je eigen Bibliotheek kun je lenen bij alle andere bibliotheken in Nederland. Je hebt daarvoor een geldig lidmaatschap nodig. De Nationale Bibliotheekpas is je huidige bibliotheekpas die landelijk geldig is.

Het ophalen van je bibliotheekpas

Na de inschrijving en betaling ligt je pas direct klaar in jouw bibliotheek. Neem een geldig legitimatiebewijs mee als je de pas ophaalt. In uitzonderlijke gevallen wordt de pas thuisgestuurd. Neem daarvoor contact op met Klantenservice (0413-333445).

Legitimatie is verplicht voor iedereen die zich als nieuw lid laat inschrijven. Als legitimatie wordt geaccepteerd:

• Geldig paspoort / identiteitskaart
• Geldig rijbewijs
• Geldige schoolidentificatiekaart
• Geldige OV (openbare vervoerskaart)

Alle andere geldige identificatiebewijzen met pasfoto + geboortedatum. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de geleende materialen. Lever dus op tijd in. Ook als door omstandigheden het herinneringsmailtje niet verstuurd wordt. Het mailtje is een extra service van de bibliotheek. Wil je geen attenderingsmail? Bel dan Klantenservice 0314 333445 of stuur een mail naar info@bibliotheekwestachterhoek.nl.

Tip: je e-mailadres kun je zelf doorgeven of wijzigen in Mijn Bibliotheek. Je krijgt dan de berichten thuis in je mailbox.

Terug naar lid worden