Start leesclub geschiedenis in Doetinchem

Gepubliceerd op: 16 maart 2024 13:13

Huygens, Wilhelmina, het Nederlands slavernijverleden… Er zijn zoveel historische onderwerpen om je in te verdiepen. Probeer eens een leesclub geschiedenis. Want samen over de geschiedenis praten is leuk én verrijkend. Wil je weten of een leesclub geschiedenis iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia op 23 april in Bibliotheek Doetinchem.

Samen lezen

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Dit gebeurt aan de hand van door Senia zorgvuldig samengestelde boekenlijsten. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen die verdiepende besprekingen garanderen.

Informatiebijeenkomst

Maak op dinsdag 23 april om 19.00 uur vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia in Bibliotheek Doetinchem [IJsselkade 13]. Toegang is gratis en iedereen die belangstelling heeft voor Senia’s leesclubs geschiedenis is welkom. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Graag vooraf aanmelden via marja.vanalmelo@senia.nl.