Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • Ruth Rendell Het buurmeisje

  Naar aanleiding van de vondst van een blikje met twee afgehakte handen, wordt een groepje ouderen geconfronteerd met een gebeurtenis uit hun jeugd.

  Gedrukt boek

 • Nele Neuhaus Het woud

  Als in een uitgebrande caravan een lijk wordt gevonden, vermoedt het rechercheursduo Oliver von Bodenstein en Pia Kirchhoff dat het om brandstichting gaat, maar de oplossing moet van de dorpsbewoners komen die het onderzoek bemoeilijken door te zwijgen.

  Gedrukt boek

 • Lisa Unger Inkt en bloed

  De naar het dorpje The Hollows gevluchte Finley treedt ongewild in de voetsporen van haar paranormale oma en moet een ontvoeringszaak oplossen. Ze gaat niet alleen de harde confrontatie met boze machten aan, maar ook met haar eigen spoken.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Chris Lloyd Requiem

Een Parijse rechercheur probeert tijdens de Tweede Wereldoorlog te overleven onder een regime waar hij niet in gelooft. Als twee oude bekenden hem om hulp vragen, wordt zijn moreel kompas herhaaldelijk op de proef gesteld.

Bekijk dit boek

Activiteiten in de Bibliotheek

 • Thrillerweken Lees meer

  Ieder jaar vinden in juni de Thrillerweken plaats. Ook wordt dan de Hebban Thrillerprijs uitgereikt. Zo'n honderd ervaren thrillerlezers lezen de boeken die op de longlist staan. Zij bepalen de shortlist...

 • Gouden Strop Lees meer

  De NBD Biblion Gouden Strop is de prijs voor het beste (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende boek. De prijs is in 1986 in het leven geroepen door het GNM, het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs,...

Wat is er nog meer te doen in de bieb?


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken